Izvor: Radio 021, 11.Sep.2020, 19:23

Vučić nakon telefonskog razgovora sa premijerom Izraela: Potvrđeno prijateljstvo

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na svom Instagram profilu da je imao "odličan telefonski razgovor" sa premijerom Izraela Benjaminom Netanjahuom u kojem je potvrđeno prijateljstvo dve zemlje.

"Odličan telefonski razgovor sa premijerom @b.netanyahu. Potvrđeno prijateljstvo između srpskog i jevrejskog naroda, između Srbije i Izraela. Moguća skora poseta Jerusalimu i jačanje saradnje na svim nivoima", naveo je Vučić.

View this post on >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Instagram

"Odličan telefonski razgovor sa premijerom @b.netanyahu. Potvrđeno prijateljstvo između srpskog i jevrejskog naroda, između Srbije i Izraela. Moguća skora poseta Jerusalimu i jačanje saradnje na svim nivoima".

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Sep 11, 2020 at 8:07am PDT

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.