UZBUNA KOD KAPITOLA U VAŠINGTONU: Automobil probio barijere i zabio se u policajce, jedan stradao! Napadač ubijen (VIDEO)

Izvor: Kurir, 02.Apr.2021, 19:38

UZBUNA KOD KAPITOLA U VAŠINGTONU: Automobil probio barijere i zabio se u policajce, jedan stradao! Napadač ubijen (VIDEO)

Veliki broj policijskih snaga raspoređen je ispred Kapitol hila, u Vašingtonu, nakon što je jedan vozač automobilom probio bezbednosne barijere i zabio se u policajce. Jedan policajac je preminuo od zadobijenih povreda, a napadač je ubijen.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DETALJI HAOSA NA KAPITOLU: Auto se zakucao u policijski punkt, jedna osoba preminula, ima i povređenih (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2021

Povređeni su prevezeni u obližnju bolnicu..Hitna pomoć i helikopter hitno su stigli na Kapitol nakon incidenta kada se automobil zakucao u dvojicu policajaca koji su se nalazili ispred Kapitola...Policija Kapitola saopštila je da su dva njena policajca povređena kada se jedna osoba zakucala autom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Uzbuna na Kapitol hilu, stradali napadač i policajac

Izvor: RTS, 02.Apr.2021

Napadač i jedan policajac poginuli su i incidentu kod Kapitol hila u Vašingtonu. Osumnjičeni je eliminisan pošto se prethodno zaleteo automobilom na dva policajca pa potegao nož. . Ulice oko američkog Kongresa u Vašingtonu su zatvorene, a prisutan je veliki broj policijaca,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.