Izvor: RuskaRec.ru, 12.Apr.2017, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rjapkov: Trampovoj administraciji svojstveni su primitivizam i bezobrazluk

Primitivizam i bezobrazluk to su karakteristike aktuelne retorike koja dolazi iz Vašingtona , rekao je Rjapkov, prenosi portal Vzglяd.
Rjapkov je izrazio nadu da to neće biti sadržina američke politike.
Kako je rekao za Moskvu ostaje zagonetka linija administracije SAD u vezi sa Sirijom. Nedoslednost je ono što prvo pada na pamet, rekao je ruski diplomata.
Posle američkog raketiranja Sirije: Tri moguća scenarija
Rjapkov je skrenuo >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << pažnju da nastojanja da se u SB UN progura rezolucija o Siriji predstavljaju pokušaj SAD da legalizuje napad na sirijsku vazduhoplovnu bazu Šajrat u Homsu.
Predstavnik ruskog diplomatskog resora rekao je da je sirijsko Ratno vazduhoplovstvo u Idlibu gađalo skladišta terorista sa hemijskim oružjem.
SAD su neosnovano optužile Damask za hemijski napad u Idlibu i u znak odmazde izvršile raketni napad na avio-bazu Šajrat u Homsu.
Pogledaj vesti o: Vašington,   Moskva

Nastavak na RuskaRec.ru...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.