Ponovo je tu vaš omiljeni nedeljni filmski vodič

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 10.Apr.2024, 17:22

Ponovo je tu vaš omiljeni nedeljni filmski vodič

Denzel Washington, Chris Pratt i Ethan Hawke tumače glavne uloge u ovom filmu. U pitanju je, naravno, ostaverenje pod nazivom „Sedmorica veličanstvenih“ u kom se sedmorica revolveraša različitog porekla okupljaju na zahtev osvetoljubive mlade udovice kako bi zaštitili njen grad od privatne vojske destruktivnog industrijalca. Emitovanje je zakazano za četvrtak u 21h na kanalu FilmBox Extra.
Subota je dan za fantaziju i film „Zaboravljeni“ koji će se emitovati na kanalu FilmBox Stars sa početkom u 19h. Džordž je mentalno oboleli beskućnik, koji već godinama nije u stanju da sačuva radno mesto. On luta gradom tražeći hranu, alkohol i sklonište, ali...
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.