Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2024, 17:06

Tristan Vukčević izabrao Srbiju i prikuplja dokumentaciju za dozvolu FIBA

Košarkaš Vašingtona Tristan Vukčević izabrao je reprezentaciju Srbije i u fazi je prikupljanja dokumentacije kako bi dobio odobrenje FIBA da zaigra za nacionalni tim.U noći između utorka i srede Vašington je pobedio Milvoki rezultatom 117:113 a Vukčević je upisao rekord karijere u NBA ligi sa 14 poena, sedam skokova i tri asistencije. Posle tog meča zvezda Milvokija Grk Janis Adetokumbo izjavio je da se upoznao sa Vukčevićem i da mu je nekadašnji košarkaš Partizana rekao da bi voleo da zaigra za selekciju Grčke.
Pogledaj vesti o: Vašington,   Partizan,   Grčka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Isplivala istina o tome za koju zemlju će igrati Tristan Vukčević: Janis podigao frku tamo gde nije trebalo

Izvor: Sportal.rs, 03.Apr.2024

Košarkaš Vašingtona Tristan Vukčević izabrao je reprezentaciju Srbije i u fazi je prikupljanja dokumentacije kako bi dobio odobrenje FIBA da zaigra za nacionalni tim.

Nastavak na Sportal.rs...

Novi rekord karijere za Tristana! Vukčević starter protiv Lejkersa, uzvratio žestokom igrom protiv Lebrona i Dejvisa

Izvor: Sportal.rs, 04.Apr.2024, 05:26

Tristan Vukčević počeo je da živi svoje NBA snove! Posle pobede nad Baksima, dobio je startersku ulogu protiv Los Anđeles Lejkersa, u porazu od 125:120. Vukčević je bio u prvoj petorci i 20 i po minuta iskoristio je za novi rekord karijere sa 15 poena.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.