BELA KUĆA: Nije u planu Bajdenov susret sa Putinom, nikada nećemo u potpunosti zatvoriti vrata diplomatiji

Izvor: Kurir, 23.Feb.2022, 09:41

BELA KUĆA: Nije u planu Bajdenov susret sa Putinom, nikada nećemo u potpunosti zatvoriti vrata diplomatiji

Vašington je odbacio novonastale planove za sastanak predsednika Džoa Bajdena i Vladimira Putina zbog toga što je Rusija priznala otcepljene ukrajinske republike, rekla je sekretarka za štampu Bele kuće Džen Psaki. Ona je dodala da se Bajdenova administracija i dalje nada diplomatskom rešenju krize.
Pogledaj vesti o: Vašington,   Vladimir Putin,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Stejt department: Ruska invazija ostaje neposredna pretnja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2022

Iz američkog Stejt department danas je saopšteno da ruska invazija na Ukrajinu ostaje potencijalna, neposredna pretnja, kao i da Vašington nije video nikakve naznake da Rusija namerava da "odstupi"...Portparol Stejt departmenta Ned Prajs je rekao novinarima da bi SAD bile spremne da se diplomatski...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.