Zelenski još jednom pozvao Rusiju da prekine napade

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Feb.2022, 08:05

Zelenski još jednom pozvao Rusiju da prekine napade

Rusija je tokom jutra nastavila raketne udare, rekao je ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski, potvrdivši izvještaje o granatiranjima koji su stigli prethodno. Ukrajinski predsjednik je rekao da su napadi bili usmjereni i na vojne i na civilne ciljeve. Zelenski je takođe ustvrdio da su ruske trupe zaustavljene u napredovanju u većini pravaca. Zelenski je u obraćanju građanima i na ukrajinskom i na ruskom apelovao na Rusiju za prekid vatre. "Rusija će morati da razgovara sa nama...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zelenski: Rusija je s raketnim napadima nastavila u četiri sata

Izvor: Danas, 25.Feb.2022

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je da je Rusija nastavila s raketnim napadima u petak, u četiri sata ujutro, ali i da su ruske trupe zaustavljene u napredovanju u većini pravaca, objavio je Reuters.

Nastavak na Danas...

ZELENSKI Branimo se potpuno sami, najmoćnije države sveta gledaju izdaleka

Izvor: Kurir, 25.Feb.2022

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski obraćajući se svojim građanima na ukrajinskom i ruskom jeziku, Zelenski je nastavio da apeluje na svog komšiju za prekid vatre.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.