Ukrajinski graničar ranio ruskog turistu dok se fotografisao

Izvor: Vostok.rs, 27.Jul.2015, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrajinski graničar ranio ruskog turistu dok se fotografisao

27.07.2015. -

Ukrajinski graničar na prelaznom punktu „Talovka“ otvorio je vatru na ruske građane koji su odlučili da se slikaju pored punkta, jedan muškarac je hospitalizovan, saopštio je predstavnik granične službe FSB Rusije za Rostovsku oblast Nikolaj Sinicin.

„Dvojica muškaraca su se odmarala na obali veštačkog jezera u blizini Novorusijske farme u Rostovskoj oblasti, kad su odlučili da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << naprave nekoliko fotografija ispred ukrajinskog graničnog prelaza Krasnaja Talovka“, navodi se u saopštenju Pogranične službe.

Ukrajinski graničar je tada povikao ’stop‘ i otvorio vatru na dvojicu muškaraca, pri čemu je jedan od njih povređen“, saopštila je služba, dodajući da je ruski državljanin ranjen u grudi.

Prijatelji povređenog su ga odneli do ruskog graničnog prelaza Vološino i zatražili pomoć od ruskih graničara. Povređeni muškarac je prebačen u obližnju bolnicu, gde mu je ukazana pomoć. U toku je istraga.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.