Rus pravio selfi, ukrajinski graničar ga upucao

Izvor: B92, 27.Jul.2015, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rus pravio selfi, ukrajinski graničar ga upucao

Ukrajinski pogranični policajac otvorio je vatru na Rusa koji je na graničnom prelazu na jugu Rusije pokušao da napravi selfi pored oznaka Ukrajine na prelazu.

Ranjeni muškarac je prevezen u bolnicu sa povredom od vatrenog oružja, rekao je izvor iz lokalne policije agenciji Tas s, a potvrdilo je odeljenje Ruske pogranične službe za Rostovsku oblast.

"Dvojica muškaraca su se odmarala na obali veštačkog jezera u blizini Novorusijske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << farme u Rostovskoj oblasti, kad su odlučili da naprave nekoliko fotografija ispred ukrajinskog graničnog prelaza Krasnaja Talovka", navodi se u saopštenju Pogranične službe.

"Ukrajinski graničar je tada povikao 'stop' i otvorio vatru na dvojicu muškaraca, pri čemu je jedan od njih povređen", saopštila je Služba, dodajući da je ruski državljanin ranjen u grudi.

Prijatelji povređenog su ga odneli do ruskog graničnog prelaza Vološino i zatražili pomoć od ruskih graničara.

Povređeni muškarac je prebačen u obližnju bolnicu, gde mu je ukazana pomoć.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rus pravio selfi, ukrajinski graničar ga upucao

Izvor: Blic, 27.Jul.2015

Ukrajinski pogranični policajac otvorio je danas vatru na Rusa koji je na graničnom prelazu u Rostovskoj oblasti na jugu Rusije pokušao da napravi selfi pored ukrajinskih oznaka na prelazu...Ranjeni muškarac je prevezen u bolnicu sa povredom od vatrenog oružja, rekao je izvor iz lokalne policije...

Nastavak na Blic...

Rus pokušao da napravi selfi, ali su pucali u njega

Izvor: B92, 27.Jul.2015

Ukrajinski pogranični policajac otvorio je vatru na Rusa koji je na graničnom prelazu u Rostovskoj oblasti na jugu Rusije pokušao da napravi selfi...Ranjeni Rus prevezen je u bolnicu zbog povreda vatrenim oružjem, potvrđeno je od strane Ruske pogranične službe za Rostovsku oblast..."Dvojica muškaraca...

Nastavak na B92...

Rus pravio selfi, ukrajinski graničar ga upucao

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jul.2015

Ukrajinski pogranični policajac otvorio je vatru na Rusa koji je na graničnom prelazu na jugu Rusije pokušao da napravi selfi pored oznaka Ukrajine na prelazu...Ranjeni muškarac je prevezen u bolnicu sa povredom od vatrenog oružja, rekao je izvor iz lokalne policije agenciji Tass, a potvrdilo je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.