Ukrajinska akcija - besplatno gorivo za sve u bikiniju

Izvor: Autoportal.rs, 02.Okt.2015, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrajinska akcija - besplatno gorivo za sve u bikiniju

Ukrajina je poznata kao veoma hladna zemlja, kada su vremenski uslovi u pitanju. Ali iako je stigla jesen u ovoj zemlji je i dalje jako toplo pa se jedna benzinska stanica odlučila za krajnje zanimljivu akciju.

Benzinska stanica u Kijevu došla je na ideju da pokloni besplatno gorivo svima koji na dolivanje dođu obučeni u bikini. Obzirom da su trenutne temperature dobrano preko 20 stepeni u Ukrajini, a i da se radi o Ukrajini, broj devojaka koje su se odazvale >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << akciji je bio zaista velik.

Razlozi su višestruki, novac pre svega. Većina devojaka i žena je došlo kako bi napunili rezervoar za svoje muževe, momke i prijatelje. Ali verujemo da je bilo i onih koje su došle zarad sopstvene želje za eksponiranjem.

Bilo kako bilo, nama to ne smeta, imamo priliku da vidimo kako se Ukrajinke snalaze sa pištoljem u rukama. Valja pomenuti da je i nekoliko muškaraca bilo spremno da obuče bikini kako bi dobili besplatno gorivo.


Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.