Tramp je rekao da sa Ukrajinom nema usluga za uslugu

Izvor: B92, 18.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tramp je rekao da sa Ukrajinom nema usluga za uslugu"

Vašington -- Američki ambasador pri Evropskoj uniji Gordon Sondlend planira da se obrati poslanicima u Predstavničkom domu u okviru istrage o opozivu američkog predsednika.

On želi da saopšti da mu je Tramp više puta rekao da ne postoji "usluga za uslugu" sa Ukrajinom.

Prema pripremljenom svedočenju, ambasador Gordon Sondlend, takođe, planira da kaže da bi "pozivanje strane vlade da preduzme istrage u svrhu uticaja na predstojeće američke izbore >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bilo pogrešno", preneo je Rojters.

On planira da kaže i da nije prisustvovao razgovoru koji je obavljen 25. jula između Trampa i predsednika Ukrajine i da nije znao da je Tramp pomenuo bivšeg potpredsednika Džoa Bajdena, jednog od Trampovih potencijalnih rivala na izborima 2020. godine.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.