Rusija: Zapad da izvrši pritisak na licemerni Kijev da prestane sa borbom!

Izvor: Press, 17.Maj.2014, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija: Zapad da izvrši pritisak na licemerni Kijev da prestane sa borbom!

Moskva se nada da će Zapad izvršiti snažan pritisak na vlasti u Kijevu da omoguće početak praktičnih mera za smirivanje situacije u jugoistočnim regionima Ukrajine, navodi Itar-Tas s.

Nastavak kaznene operacije u oblasti Slavjanska dokaz je licemerja vlade u Kijevu, koja daje lažne izjave o svojoj spremnosti da postupa u skladu sa preporukama OEBS o mati puta za Ukrajinu, reklo je rusko ministarstvo.

Rusija smatra da izbori održani uz pratnju artiljerijske paljbe ne bi bili u skladu sa demokratskim normama izbornog procesa koji je u toku u Ukrajini, saopštilo je ministarstvo.
 
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini,   Moskva,   Izbori

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Moskva: Kijev da okonča operacije

Izvor: B92, 17.Maj.2014

Moskva -- Rusija traži da borbene operacije koje Kijev sprovodi u jugoistočnoj Ukrajini odmah budu okončane, poručilo rusko ministarstvo spoljnjih poslova...Moskva se nada da će Zapad izvršiti snažan pritisak na vlasti u Kijevu da omoguće početak praktičnih mera za smirivanje situacije u jugoistočnim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.