Rusija: U raketnim udarima uništeno devet vojnih ciljeva Ukrajine; Kijev granatirao rusko selo Otradnoje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2022, 11:15

Rusija: U raketnim udarima uništeno devet vojnih ciljeva Ukrajine; Kijev granatirao rusko selo Otradnoje

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je danas da su visokoprecizne ruske rakete tokom noći pogodile devet ukrajinskih vojnih ciljeva, uključujući četiri skladišta artiljerijskog oružja u oblasti Harkova.

Ministarstvo je takođe saopštilo da su ruske raketne i artiljerijske snage uništile još četiri takva skladišta oružja u istom regionu i pogodile objekat za proizvodnju eksploziva za ukrajinsku vojsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Dnjepropetrovskoj oblasti, prenosi Rojters.

Rusija: Granatirano selo Otradnoje sedam kilometara od granice sa Ukrajinom

Rusija je danas saopštila da je selo Otradnoje u regionu Belgoroda, koje se graniči sa Ukrajinom, granatirano sa druge strane granice, izjavio je lokalni zvaničnik Vladimir Percen.

On je naveo na Telegramu da je reč o jednoj granati, da nije bilo žrtava niti je pričinjena materijalna šteta i da je situacija mirna, prenela je agencija RIA Novosti.

Selo na čiju teritoriju je pala granata nalazi se sedam kilometara od granice sa Ukraijnom, a projektil je pao u polje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruske rakete pogodile devet ukrajinskih vojnih ciljeva

Izvor: Danas, 24.Apr.2022

Ministarstvo odbrane u Moskvi saopštilo je danas da su tokom noći ruske rakete pogodile devet ukrajinskih vojnih ciljeva, uključujući četiri skladišta artiljerijske municije na području Harkova.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.