Izvor: Blic, 16.Feb.2022, 08:27

RATNA ZVONA NA ISTOKU EVROPE Invazija na Ukrajinu je i dalje moguća, Bajden poručio Rusiji: "Vi niste naš neprijatelj i ne verujem da želite KRVAVI RAT"

Umesto haosa, razum, bar za sada. Ono čega se ceo svet pribojavao, nakon reči predsednika Ukrajine, Volodimira Zelenskog, a koji je izneo u javnost saznanja da će u noći 16. februara u tri časa po lokalnom vremenu, ruske snage otpočeti napad na teritoriju Ukrajine, nije se desilo. Međutim, situacija je i dalje kritična.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NE VERUJEM DA ŽELITE KRVAVI RAT" Ne smiruje se tenzija između Rusije i Ukrajine - invazija i dalje moguća

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2022

Noć iza nas je protekla u apelima svetskih zvaničnika da preovlada politika mira, te i da predsednik Rusije, Vladimir Putin, odustane od ataka na ukrajinsku teritoriju...Umesto haosa, razum, bar za sada. Ono čega se ceo svet pribojavao, nakon reči predsednika Ukrajine, Volodimira Zelenskog, a koji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Ambasador Ukrajine za B92.net: "Rat na svim frontovima"

Izvor: B92, 16.Feb.2022

Situacija u Ukrajini se danima iza nas ne smiruje, a jedno je sigurno – predviđanja da će 16. februara ruske snage otpočeti napad na Ukrajinu nisu bila tačna...Ambasador Ukrajine u Srbiji Aleksandar Aleksandrovič za B92.net kaže je situacija na 93 odsto teritorije Ukrajine normalna..."Deca idu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.