Oružana agresija je već počela; Nemačka traži dokaz; Nije kasno da Rusija odstupi VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 16.Feb.2022, 10:08

"Oružana agresija je već počela"; Nemačka traži dokaz; "Nije kasno da Rusija odstupi" VIDEO/FOTO

Ono čega se ceo svet pribojavao – da će u noći 16. februara u tri časa po lokalnom vremenu ruske snage otpočeti napad na teritoriju Ukrajine – nije se desilo.

Ovakva upozorenja izneo je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski. Međutim, situacija je i dalje kritična.

Noć iza nas je protekla u apelima svetskih zvaničnika da preovlada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << politika mira, te i da predsednik Rusije Vladimir Putin odustane od ataka na ukrajinsku teritoriju.

Prvi se oglasio predsednik Amerike Džozef Bajden. Naime, on je upozorio da je invazija iz Rusije „veoma moguća“, ali je diplomatsko rešenje i dalje opcija. On je takođe upozorio da, uprkos izveštajima iz Rusije da se neke od njenih trupa vraćaju u matične baze, analize iz SAD to nisu potvrdile i da ruske trupe i dalje ostaju u pretećoj poziciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.