Putinov i malezijski avion leteli istom putanjom?!

Izvor: BKTV News, 17.Jul.2014, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putinov i malezijski avion leteli istom putanjom?!

Malezijski putnički avion, koji se danas srušio na istoku Ukrajine sa 295 putnika i članova posade, leteo je nedugo pre nesreće gotovo istom putanjom kao i avion ruskog predsednika Vladimira Putina, objavila je agencija Interfaks, citirajući neimenovani izvor.

“Mogu da otkrijem da su se Putinov avion i malezijski ‘boing 777′ presreli na istoj tački, u blizini Varšave na visini od 10.100 metara. Predsednički avion se tu našao u 16,21 sat po moskovskom vremenu, a malezijski u 15,44 po istom vremenu”, otkrio je anonimni izvor Interfaksu, a preneo sajt “Raša tudej”.
“Konture dva aviona su slične, njihove dimenzije su takođe veoma slične, a kad je reč o boji, ona je na većoj udaljenosti gotovo identična”, naveo je izvor.
Avion “Malezija erlajnsa” na letu MH17 od Amsterdama do Kuala Lumpura srušio se danas na istoku Ukrajine, u blizini granice sa Rusijom.
Ta letelica je trebalo da uđe u ruski vazdušni prostor u 17,20 časova po moskovskom vremenu, ali se to nije dogodilo, izjavio je izvor iz ruskog avio-sektora.
 
Izvor: tanjug.rs
The post Putinov i malezijski avion leteli istom putanjom?! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Gađali Putinov avion, pogodili 'boing'"

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jul.2014

"Meta ukrajinske rakete, koja je danas pogodila malezijski 'boing 777' nedaleko od ruske granice, najverovatnije je bio avion predsednika Rusije", rekao je izvor iz ruskog vazduhoplovstva...Malezijski "boing" pogrešna meta, tvrdi ruski izvor.. ..Izvor, koji je želeo da ostane anoniman, rekao je "Interfaksu"...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.