Patrijarh Filaret: Putin podstiče krvoproliće i ubistva, njime vlada Sotona

Izvor: Press, 06.Sep.2014, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Patrijarh Filaret: Putin podstiče krvoproliće i ubistva, njime vlada Sotona

"Sam Putin otvoreno bezočno laže: dok organizuje i šalje plaćene ubice u naše zemlje, priča o ''unutrašnjem sukobu'' u koji navodno nije uključen", rekao je patrijarh Filaret.



Patrijarh je dodao da Ukrajinci uporno pozivaju Putina " i njegove saučesnike da se prizovu pameti, da prestanu da seju zlo i smrt i da se pokaju", preneo je AFP.

"Ali, izgleda da on (Putin) ostaje gluv na te pozive i da samo čini veće zlo, jer je, kao Juda Iskariotski, opsednut sotonom", poručio je poglavar Ukrajinske pravoslavne crkve.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Filaret: Putin opsednut sotonom

Izvor: RTS, 06.Sep.2014

Poglavar Ukrajinske pravoslavne crkve patrijarh Filaret, izjavio je da je predsednik Rusije Vladimir Putin opsednut sotonom i optužio ga da "podstiče krvoproliće i ubistva" u istočnoj Ukrajini. .."Sam Putin otvoreno bezočno laže: dok organizuje i šalje plaćene ubice u naše zemlje, priča o 'unutrašnjem...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.