KAKO JE DŽO BAJDEN VRATIO IZ MRTVIH ZBIGNJEVA BŽEŽINSKOG: Zašto je čuveni geostrateg postao ideal kad je reč o Ukrajini i Rusiji!

Izvor: Kurir, 14.Apr.2021, 22:22

KAKO JE DŽO BAJDEN VRATIO IZ MRTVIH ZBIGNJEVA BŽEŽINSKOG: Zašto je čuveni geostrateg postao ideal kad je reč o Ukrajini i Rusiji!

Situacija na granici Ukrajine i Rusije se ne stišava. Sa obe strane skoncentrisane su velike vojne snage, a situacija izgleda tako, kao da će da svakog trenutka da izbije rat. Dok su provokacije na liniji vatre u Donbasu svakodnevna pojava u celu priču na svoj način umešao se NATO i Bajdenova administracija koja je oko Ukrajine ponovo oživela Zbignjeva Bžežinskog, geostratega koji je preminuo 2017. godine, a čije delo iz 1998. godine "Velika Šahovska tabla" ponovo doživljava reinkarnaciju, a posebno poglavlje o Ukrajini i njenom odnosu sa NATO i SAD sa jedne i Rusijom sa druge strane.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.