Glazjev: SBU je zločinačka organizacija pod kontrolom SAD

Izvor: Vostok.rs, 07.Jul.2014, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glazjev: SBU je zločinačka organizacija pod kontrolom SAD

07.07.2014. -

Služba bezbednosti Ukrajine (SBU) je zločinačka organizacija, koja radi pod kontrolom SAD, izjavio je Sergej Glazjev, savetnik predsednika RF Vladimira Putina, komentarišući odluku o pokretanju krivičnog postupka protiv njega.

Ranije je javljeno da je SBU podigla krivičnu optužnicu protiv Glazjeva po članu „javni poziv na izbijanje vojnog sukoba“.

Glazjev je naglasio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << SBU sprovodi kaznenu operaciju na jugoistoku zemlje i u tom svetlu ne može biti govora o bilo kakvim zakonitim metodama.

Osim toga on je naglasio da se ne treba brinuti oko toga protiv koga oni pokreću krivična dela, već oko žrtava koje se već broje hiljadama.

Čitajte više na Ukrajina iz minuta u minut

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti    
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.