Izvor: Danas, 08.Maj.2022, 09:10

Crveni krst Srbije: Na namenski račun pomoći građanima Ukrajine uplaćeno 2,8 miliona dinara

Predsednik Crvenog krsta Srbije Dragan Radovanović izjavio je danas da je na namenski račun za pomoć građanima Ukrajine uplaćeno oko 2,8 miliona dinara od početka krize u Ukrajini, kao i da je kroz našu zemlju do sada prošlo oko 30.000 Ukrajinaca.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crveni krst Srbije: Na račun za pomoć Ukrajincima uplaćeno 2,8 miliona dinara

Izvor: Radio 021, 08.Maj.2022

Predsednik Crvenog krsta Srbije Dragan Radovanović izjavio je da je na namenski račun za pomoć građanima Ukrajine uplaćeno oko 2,8 miliona dinara od početka rata.

Nastavak na Radio 021...

Crveni krst Srbije: Na namenski račun pomoći gradjanima Ukrajine uplaćeno 2,8 miliona dinara

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Maj.2022

Predsednik Crvenog krsta Srbije Dragan Radovanović izjavio je danas da je na namenski račun za pomoć gradjanima Ukrajine uplaćeno oko 2,8 miliona dinara od početka krize u Ukrajini, kao i da je kroz našu zemlju do sada prošlo oko 30.000 Ukrajinaca.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.