Beograđanka Mina zvezda „Talenta“ i pored bolesti ima snage za pesmu

Izvor: Blic, 03.Dec.2012, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđanka Mina zvezda „Talenta“ i pored bolesti ima snage za pesmu

Bez imalo patetike je talentovana pevačica Mina Nikolić sinoć u emisiji „Ja imam talenat“ pokazala kako se i pored teške bolesti bubrega zbog koje redovno ide na dijalizu može boriti za ono do čega ti je stalo u životu. Mina Nikolić

Treća emisija četvrtog ciklusa „Ja imam talenat“ odvela je gledaoce na putovanje od vrele Kube do hladne Ukrajine. Uz mešavinu salse, rokenrola, irske nacionalne muzike >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << do izmišljenih melodija 25-godišnje Beograđanke Mine, koja je izmislila sopstveni stil pevanja, čitava emisija dobila je na emotivnom naboju.

- Godine 2007. imala sam tešku saobraćajnu nesreću i dobila sam multiorgansku sepsu i bila dugo u komi. Kako bi me spasli, lekari su mi davali jake antibiotike koji su mi bukvalno spržili bubrege - ispričala je Mina, koja je obezbedila mesto u sledećem krugu.

Večiti optimista

Mina kaže da peva bez prestanka 24 sata dnevno. Žiri je osvojila energijom, glasom, ali i činjenicom da kroz život ide hrabro, uprkos činjenici da tri puta nedeljno ide na dijalizu.

Poslednjih pet godina bavi se fristajl pevanjem, a želela bi da kroz „Talenat“ upozna ljude s kojima bi sarađivala.

- Volela bih da što duže ostanem na TV sceni jer su mi glavni cilj di-džejevi i drugi muzičari koji bi mogli da naprave muziku uz koju ću pevati - kaže Mina.

Podjednako interesantni bili su i plesači iz sastava „Run Jug“. Oni su pokazali šta se dobije mešanjem parkura, kapoere, borilačkih veština i brejk-densa, a žiri je njihove vratolomije ispratio otvorenih usta. Mladi roker Danilo Orbović oduševio je svojim sviranjem gitare, koju tako dobro poznaje da je bez problema svira i iza glave, dok su simpatični Kruševljani pokazali su da se u „Talentu“ ponekad može proći i na šarm, a žiri su kupili tako što su na srpskoj fruli izvodili tradicionalnu irsku muziku.

Temperaturu u Narodnom pozorištu do usijanja je podigao Kubanac Horhe Luis, a članica žirija Nataša Ninković, baš kao i sve pripadnice lepšeg pola koje su ga gledale uživo, oduševljeno su gledale u njegov izvajani torzo. Ivan Bosiljčić je odlučio da umesto Tasovca vedri i oblači, što je na svojoj koži najbolje osetila jedna pesnikinja iz Kragujevca.

I pudlice u „Talentu“

Tačka koja je pobrala najviše simpatija i svima izmamila osmeh bio je nastup Ukrajinke Dojne i njenih pudlica. Pravo iz cirkusa pet čupavih pudlica različite veličine i boje došle su na scenu „Talenta“ i dobile ovacije. Plesale su, pravile vozić, preskakale obruče, i to sa neverovatnom lakoćom vođene rukom svoje majušne dreserke, koja je sa njima proputovala čitavu Evropu i nastupala u brojnim cirkusima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograđanka Mina zvezda 'Talenta' i pored bolesti ima snage za pesmu

Izvor: medio.rs, 03.Dec.2012

Bez imalo patetike je talentovana pevačica Mina Nikolić sinoć u emisiji „Ja imam talenat pokazala kako se i pored teške bolesti bubrega zbog koje redovno ide na dijalizu može boriti za ono do čega ti je stalo u životu.

Nastavak na medio.rs...

I pored bolesti ima snage za pesmu

Izvor: Vesti-online.com, 03.Dec.2012

Bez imalo patetike je talentovana pevačica Mina Nikolić sinoć u emisiji "Ja imam talenat“ pokazala kako se i pored teške bolesti bubrega zbog koje redovno ide na dijalizu može boriti za ono do čega ti je stalo u životu...Večiti optimista : Ona ima svoj stil..  ..Treća emisija četvrtog ciklusa...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.