URS za jednake šanse svih regiona

Izvor: RTS, 18.Mar.2013, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URS za jednake šanse svih regiona

Prioritet URS-a decentralizacija i stvaranje jednakih šansi za sve regione, rekao Član Predsedništva URS-a Miroslav Aleksić. Jednake šanse ne se mogu ostvarati bez razvoja infrastrukture, istakao Aleksić.

Cilj URS-a je stvaranje jednakih šansi za sve regione, rekao je član predesdništva URS Miroslav Aleksić i za april najavio transformaciju ovog pokreta u jedinstvenu stranku.

Aleksić je na tribini u Aleksandrovcu istakao da se jednake šanse >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ne mogu ostvarati bez razvoja infrastrukture, saopšteno je iz URS-a.

"Moravski koridor je život za ceo ovaj kraj, jer će dati novu šansu za dolazak investitora i za oporavak privrede. Takve šanse želimo da stvorimo u svim regionima", izjavio je Aleksić.

Portparol URS Marko Selaković istakao je da URS ne vode politiku iz kabineta, nego prioritete utvrđuju kroz dijalog sa građanima.

''Uveren sam da će URS, kad prerastu u stranku, biti još jači i čvršći i da će kroz novi program ponuditi što više životnih rešenja za svaki region Srbije'', zaključio je Selaković.
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.