Turska: Fudbaler žiletom isekao 4 igrača (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2019, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska: Fudbaler žiletom isekao 4 igrača (VIDEO)

Turski tužioci pokrenuli su istragu nakon optužbi prema fudbaleru turskog trećeligaša Ameda Mansuru Calaru da je tokom meča protiv Sakarije oštrim predmetom povredio četvoricu protivničkih igrača.

Calar je optužen da je, veruje se žiletom, naneo povrede fudbalerima Sakarije na utakmici koja je u subotu završena remijem 1:1, navodi agencija Anadolu.

Zato je turski sud nametnuo zabranu putovanja Calaru sve do okončanja postupka.

Klub >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Amed, iz Dijabakira - pretežno naseljenom kurdskim stanovništvom, demantovao je optužbe i optužio fudbalere Sakarije da žele da izazovu "tenziju i neprijateljstvo".

Fudbaleri Ameda često se na gostovanjima suočavaju sa tenzijom, posebno u mestima gde vlada izražen turski nacionalizam.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

VIDEO: Fudbaler osumnjičen da je žiletom isekao četvoricu igrača

Izvor: Radio 021, 05.Mar.2019

Turski tužioci pokrenuli su istragu nakon optužbi prema fudbaleru turskog trećeligaša Ameda Mansuru Calaru da je tokom meča protiv Sakarije oštrim predmetom povredio četvoricu protivničkih igrača...Calar je optužen da je, veruje se žiletom, naneo povrede fudbalerima Sakarije na utakmici koja...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.