Izvor: B92, 01.Okt.2020, 01:09

Turci "prešli igricu" – derbi bez navijača prekinut zbog baklje

U nedelju je odigran najveći turski derbi između Galatasaraja i Fenerbahčea, koji ni pred praznim tribinama nije protekao bez incidenata.

U još jednom međusobnom susretu u nizu koji je završen bez golova, igra je prekinuta već u sedmom minutu zbog – baklje na terenu.

To ne bi ni bila toliko neverovatna vest da se utakmica nije igrala pred praznim tribinama na "Turk Telekom Areni" u Istanbulu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Takođe, s obzirom na visinu trubina, nikome nije jasno kako su navijači uspeli da ubace baklju pravo na teren, i to ispred kaznenog prostora u kojem su bili skoro svi igrači dva tima.

Nema ni informacija čiji su navijači odgovorni za ovaj incident, na meču čiji je domaćin bio Galatasaraj.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.