TSL: Efes slavio na startu plej-ofa, Micić među najboljima

Izvor: Sportske.net, 22.Maj.2019, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TSL: Efes slavio na startu plej-ofa, Micić među najboljima

Najbolji pojedinac sa F4 im nije bio potreban.

Košarkaši Efesa slavili su na startu doigravanja u Turskoj, na svom parketu su bili bolji od Banvita rezultatom 81:72, pa vode sa 1:0 u seriji, podsetimo, prva runda plej-ofa se igra na dve pobede.

Gosti iz Bandirme su bolje otvorili meč, iskoristili su umor igrača Efesa, koji su u nedelju igrali finale F4 Evrolige protiv CSKA, koje su na kraju izgubili.

Banvit je nakon prve deonice imao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šest poena prednosti, a Efes je u drugom kvartalu uspeo samo da prepolovi zaostatak.

U trećoj deonici domaći sastav ipak dolazi do preokreta, na poslednji odmor odlaze sa dva poena prednosti.

U poslednjih 10 minuta uspevaju da steknu i nešto komforniju prednosti, dozvolili su rivalu svega 10 poena, te su na kraju slavili.

Istakao se Moerman sa 26 poena i 10 skokova, pratio ga je Danston sa 23 poena i osam uhvaćenih lopti. Vrlo dobar i Vasa Micić sa 14 poena i sedam skokova, dok je 13 poena dodao Kruno Simon. Šejn Larkin je odmarao.

U poraženom sastavu 20 poena Morgana, 15 je dodao Šelton, dok je sa 11 dvocifren bio i Hazer.

Anadolu Efes - Banvit 1:0

Galatasaraj - Gazijente 1:0

Fenerbahče - Turk Telekom 0:0

Tofaš - Bešiktaš 0:0

Pogledaj vesti o: Turska,   Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VTB: Uniks posle velikog preokreta poveo u polufinalnoj seriji

Izvor: Sportske.net, 22.Maj.2019

Himkiju nije pomogao ni raspoloženi Šved...Počela je polufinalna serija u plej-ofu VTB lige, Uniks je iskoristio prednost domaćeg terena i poveo sa 1:0 u duelu sa Himkijem...Slavili su u Kazanju sa 96:91 nakon velikog preokreta...Gosti su uspostavili kontrolu u prvoj deonici, imali su i +9 u jednom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.