Razgovarali Vučić i Erdogan, turski predsednik hoće u Srbiju

Izvor: N1 televizija, 04.Apr.2017, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razgovarali Vučić i Erdogan, turski predsednik hoće u Srbiju

Premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom s predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom i pozvao ga da poseti Srbiju.

Turski predsednik je prihvatio poziv Vučića, rekavši da bi mu bila velika čast da bude jedan od prvih gostiju novoizabranog predsednika Srbije, saopštila je Vlada.

Erdogan je u ponedeljak čestitao Vučiću pobedu na predsedničkim izborima i rekao da su prijateljski >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << odnosi i saradnja "dve ključne zemlje na Balkanu dali važan doprinos regionalnom prosperitetu i miru".

"Kao dva lidera koja su izabrana za vreme svog premijerskog mandata, u potpunosti verujem da ćemo zajedno raditi na daljem jačanju naših trenutnih prijateljskih odnosa i saradnje, naročito u oblasti ekonomije", napisao je Erdogan u čestitki.

Erdogan je u današnjem razgovoru ponovo čestitao Vučiću izbor za predsednika u svoje ime i u ime naroda Turske.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.