Marina Maljković napustila Fenerbahče

Izvor: B92, 24.Avg.2023, 21:56

Marina Maljković napustila Fenerbahče

Marina Maljković nije više trener košarkašica Fenerbahčea, saopštio je turski klub.

Ekipa iz Istanbula objavila je da je došlo do rastanka sa selektorom Srbije, koja je Fenerbahče preuzala u aprilu 2022. godine.

Minulu sezonu završila je sa dva trofeja u Evroligi i domaćem takmičenju.

"S obzirom na to da Marina Maljković ima ugovor sa našim klubom za sezonu 2023/24, sa njom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je urađeno novo strukturiranje i planiranje našeg tima. Međutim, Marina Maljković je 21. avgust obavestil klub da želi da podnese ostavku na funkciju bez ikakvog opravdanog razloga. U skladu sa ovom odlukom, njen ugovor je raskinut. Zahvaljujemo se Marini na uloženom trudu u sezoni 2022/23, koja je završena trofejima u Evroligi i domaćem šampionatu i želimo joj uspeh u daljoj karijeri", stoji u saopštenju Fenerbahčea.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Marina Maljković iznenada podnela ostavku, više nije trener Fenerbahčea

Izvor: Danas, 25.Avg.2023, 07:57

Selektorka reprezentacije Srbije Marina Maljković u narednoj sezoni neće voditi žensku košarkašku ekipu Fenerbahčea, saopštio je taj klub.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.