Izvor: HotSport.rs, 30.Jun.2017, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMENA KOD ŠAMPIONA EVROPE: Fenerbahče se više ne zove isto

Nakon Darušafake, Doguš grupa je postala sponzor još jednog turskog kluba.
Fenerbahče je prvi turski klub u istoriji koji postao šampion Evrope u košarci, a titulu je osvojio pobedom u finalu nad Olimpijakosom u Istambulu. ‘Kanarinci’ sledeće sezone žele povratak na fajnal for koji se održava u Beogradu, ali će u Srbiju doći pod promenjenim >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << imenom.
Klub sa Bosfora će u naredne tri sezone nositi naziv Doguš, a za to će dobiti čak 45 miliona evra. Predsednik Doguš grupe Ferit Sahenk je rekao da Fenerbahče uživa nacionalnu podršku na putu do trofeja u Evroligi i da je to pokazatelj da košarka u Turskoj raste. 
Zbog ovog sponzorstva, Željko Obradović će u narednim  sezonama imati znatno veći budžet, a videćemo na koji način će  nadomestiti odlazak Bogdana Bogdanovića u NBA ligu. Za sada je doveden Nikolo Meli iz Bamberga, a posle ove finansijske injekcije Doguša se očekuje dodatno jačanje rostera, kao i prelazak Sinana Gulera, o čemu je HotSport već pisao.
 
Pripremio: Branko Puzović
 
 
The post PROMENA KOD ŠAMPIONA EVROPE: Fenerbahče se više ne zove isto appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.