Izvor: RTS, 29.Nov.2020, 12:56

Ožegović u bolnici zbog koronavirusa

Srpski fudbaler Ognjen Ožegović, član turske Adane, nalazi se u bolnici zbog pogoršanog zdravstvenog stanja koje je izazvao koronavirus.
Bivši napadač Crvene zvezde i Partizana, jedan je od 29 fudbalera ekipe Adane koji su zaraženi virusom kovid-19.

Njegovo zdravstveno stanje se pogoršalo zbog čega je završio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u bolnici, a brz oporvak 26-godišnjem igraču poželeo je klub iz Humske.
"FK Partizan želi brz oporavak bivšem napadaču crno-belih Ognjenu Ožegoviću koji se zbog pogoršanog zdravstvenog stanja od posledica kovid-19 nalazi sedmi dan u bolnici", napisali su crno-beli na Tviteru.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ožegović u bolnici, Partizan mu poželeo brz oporavak

Izvor: Beta, 29.Nov.2020

Fudbaler turskog Adanaspora Ognjen Ožegović u bolnici je sedmi dan zbog pogoršanog zdravstvenog stanja izazvanog korona virusom.Partizan, za koji je Ožegović igrao od 2017. do 2019. godine, danas je poželeo 26-godišnjem fudbaleru brz oporavak. Crno-beli su naveli da je Ožegović sedam dana u...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.