Ona se stidi, GLUPO JOJ JE da prizna da smo se POMIRILI Oglasio se bivši dečko Aleksandre Mladenović

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 14:22

"Ona se stidi, GLUPO JOJ JE da prizna da smo se POMIRILI" Oglasio se bivši dečko Aleksandre Mladenović

Tvrdi da su bili na zajedničkom putovanju u Turskoj.

Pevačica, Aleksandra Mladenović, nedavno je prošla kroz veoma težak period kada je na svojoj koži osetila kako izgleda kada poverenje pokloni pogrešnom muškarcu. Mlada pevačica imala je problema sa bivšim dečkom, Stefanom, koji su eskalirali do te mere da je morala da se umeša i policija. Kako su preneli domaći mediji, on je njoj navodno pretio samoubistvom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uzimao joj novac, spavao ispred njene zgrade.

Međutim, svi su se iznenadili kada je njen bivši momak rekao da su se oni pomirili i da su bili zajedno u Istanbulu u decembru mesecu. Pevačica je negirala ove tvrdnje i rekla je da nije istina da je došlo do pomirenja.

Prethodnih dana je Stefan objavljivao njihove zajedničke fotografije na Instagramu za koje je tvrdio da su nastale u Turskoj, i odgovarao na pitanja pratilaca vezanih za njihovu vezu.

- Mi bili u Turskoj zajedno, uživali i opet ja najgori... Bili smo tačno 17. umesto da kaže: "Pomirili smo se, šta je sporno?". Ona se izgleda stidi, a sa mnom hoda. Ne mora da prizna, nego je njoj valjda glupo zbog javnosti da prizna. Posvađamo se oko gluposti i eto, ali dobro, sve je to... Ko se svađa taj se voli - rekao je on, pa pokazao snimak na kojem je u automobilu sa Aleksandrom dok ona peva.

Pratioci su ga upitali za pevačicinog bivšeg dečka Isaka Šabanovića.

- Ne spominji mi Isaka, kad me porede s Isakom... Jao i na mene se naljuti. Kako može da se naljuti na mene posle ovoga?! - smejao se Stefan, a onda je pokazao Isakovu fotografiju i dodao:

- I meni je bilo teško na početku kada su me poredili i takav tip osobe se naljuti na mene?! Jesam, ukrao sam jedno sto hiljada, šta ću, zafalilo mi je za život. Da su napisali da sam skočio sa zgrade, bi li ste poverovali?! Nije ona bila sa mnom zbog para, to je totalno druga situacija. Pre par dana smo bili zajedno, u Crnoj Gori smo bili zajedno, pa u Turskoj, jesmo se pomirili, ali smo se posvađali, nego neću ja sada da pokazujem medijima istinu, ne mogu da ulazim... Baš nam je bila dobra slika iz Turske, šteta bi bila da se ona slika obriše - pričao je Stefan.

Srbija Danas/I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.