Mladom Nišliji potrebna novčana pomoć za lečenje u Turskoj

Izvor: JužneVesti.com, 10.Avg.2020, 10:34

Mladom Nišliji potrebna novčana pomoć za lečenje u Turskoj

Tokom dve godine borba 28-godišnjeg Nikole Zdravkovića sa opakom i teškom bolešću - tumorom na mozgu, uključila je brojne operacije i lečenje u Beogradu, a pošto to sve nije dalo željeni rezultat, nada je klinika u Turkoj. Da bi otišao na dalje lečenje potrebna mu je novčana pomoć koja se sakuplja slanjem SMS-a, uplatama na račun i ostavljanjem priloga u "Banci dobročinstva" u centru Niša.

Slanjem SMS-a sadržine 330 na 3030 ili ostavljanjem priloga u "Banci dobročinstva" >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << humani ljudi mogu pomoći da mladi Nišlija dobije šansu da borbu sa glioblastomom nastavi u inostranstvu. Kako kaže Marina Adamović, koja u centru Niša u prikuplja novac za lečenje dece i mladih, Nikola Zdravković će uskoro postati korisnik fondacije "Budi human".

Sav prihod od prikupljenih SMS poruka kao i novčani prilozi, kaže Adamovićeva, biće prebačeni na Nikolin račun namenjen lečenju u Turskoj.

Oni koji mogu i žele da pomognu, mogu uplatiti i novac na devizni račun 160-6000000753163-78, IBAN RS35160600000075316378, SWIFT/BIC: DBDBRSBG.

Iznos koji čeka profil Nikole Zdravkovića u Budi human; usput i n-ta džakčina √ ČEPeNIng - Čepening - Chepeningi

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.