Duško Tošić je spas za najgoru odbranu u Premijer ligi? (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Dec.2017, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duško Tošić je spas za najgoru odbranu u Premijer ligi? (video)

Iako je pre par dana izjavio da želi u Bešiktašu da završi karijeru, Duška Tošića opsedaju engleski premijerligaši ove zime.

Duško Tošić izaziva sve više pažnje tokom aktuelne zimske pijace.

Njegove odlične igre u dresu Bešiktaša izgleda da su najbolje primećene na Ostrvu, odakle stiže sve brojnije i konkretnije interesovanje za njegove usluge.

Najpre se u medijima pominjala mogućnost da se Tošić preseli u ekipu Totenhema, odakle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je stigla prva ponuda u Istanbul, ali proteklog vikenda Tošić je to demantovao, naglasio da turski mediji svašta pišu i izrazio jasnu želju da ostane u Bešiktašu, iako je njegov klub pojačao defanzivu angažovanjem Hrvata Domagoja Vide iz Dinama iz Kijeva.

Međutim, iz Turske danas stižu nove informacije u vezi sa Tošićem.

Tamošnji mediji sada prenose da je i engleski Stouk ozbiljno zainteresovan za srpskog defanzivca, da je ušao u trku sa Totenhemom, a da je cena ispod koje u Bešiktašu neće da razgovaraju - pet miliona evra.

Inače, Stouk ove sezone ima problema sa odbranom, ovaj tim je primio najviše golova (40) u 19 odigranih kola Premijer lige. Da li bi dolazak Tošića bio pravo rešenje da se ovaj problem reši?

-

Dusko Tosic için Premier Lig ekiplerinden; Tottenham ve  Stoke City yarışa girdi. Beşiktaş yönetimi, tecrübeli futbolcunun bonservis  bedelini 5 milyon Euro olarak belirledi. pic.twitter.com/nCGV3yiXGw

— Online Futbol (@OnlineFutbol_Tr) December 26, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.