Bajern se pojačao iz Galatasaraja – desni bek za 30 miliona €

Izvor: B92, 28.Jan.2024, 12:09

Bajern se pojačao iz Galatasaraja – desni bek za 30 miliona €

Dosadašnji fudbaler Galatasaraja Francuz Saša Boe potpisao je ugovor sa Bajernom do 30. juna 2028. godine, saopštio je nemački klub.

Boe (23) igra na poziciji desnog beka, a u Galatasaraj je stigao 2021. iz Rena za milion evra.

Nemački mediji navode da je Bajern platio turskom klubu 30 miliona evra obeštećenja za francuskog fudbalera uz dodatne bonuse.

"Ovo je za mene ostvarenje sna. Čast mi je što ću igrati za tako veliki klub kao što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Bajern. Zaista se radujem što ću u budućnosti da igram za svoj novi tim sa ovim sjajnim fudbalerima", rekao je Boe za zvanični sajt Bajerna.

Boe je ove sezone za turski klub odigrao 31 meč i postigao je dva gola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OD PROMAJE PROTIV ŽALGIRISA, DO ALIJANC ARENE: Meteorski rast Saše Boja!

Izvor: HotSport.rs, 28.Jan.2024

Veliki put prešao je za šest meseci. Saša Boj, doskorašnji fudbaler Galatasaraja, i zvanično je postao novi fudbaler Bajerna iz Minhena. On je u Bavarsku došao u transferu vrednom 30 miliona evra. – Ovo je za mene ostvarenje sna. Čast mi je što ću igrati za tako veliki klub kao što je Bajern....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.