BAVARCI SE OTVORILI: Bajern doveo beka iz Turske za 30 miliona evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2024, 12:09

BAVARCI SE OTVORILI: Bajern doveo beka iz Turske za 30 miliona evra

Ostvarenje sna,

Dosadašnji fudbaler Galatasaraja Francuz Saša Boe potpisao je ugovor sa Bajernom do 30. juna 2028. godine, saopštio je danas nemački klub. Boe (23) igra na poziciji desnog beka, a u Galatasaraj je stigao 2021. iz Rena za milion evra.

Nemački mediji navode da je Bajern platio turskom klubu 30 miliona evra obeštećenja za francuskog fudbalera uz dodatne bonuse.

✅🔴 Oficial: Sacha Boey firma con el Bayern

➡️El >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << club alemán ha hecho oficial la llegada del lateral derecho procedente del Galatasarayhttps://t.co/V3fms4dpQJ

— Mundo Deportivo (@mundodeportivo) January 28, 2024

- Ovo je za mene ostvarenje sna. Čast mi je što ću igrati za tako veliki klub kao što je Bajern. Zaista se radujem što ću u budućnosti da igram za svoj novi tim sa ovim sjajnim fudbalerima - rekao je Boe za zvanični sajt Bajerna.

Boe je ove sezone za turski klub odigrao 31 meč i postigao je dva gola.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bajern se pojačao iz Galatasaraja – desni bek za 30 miliona €

Izvor: B92, 28.Jan.2024

Dosadašnji fudbaler Galatasaraja Francuz Saša Boe potpisao je ugovor sa Bajernom do 30. juna 2028. godine, saopštio je nemački klub...Boe (23) igra na poziciji desnog beka, a u Galatasaraj je stigao 2021. iz Rena za milion evra...Nemački mediji navode da je Bajern platio turskom klubu 30 miliona...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.