AUTOBUS SLETEO U KANAL, POGINULA DECA: Najmanje 14 žrtava jezive saobraćajne nesreće u Turskoj

Izvor: Telegraf.rs, 06.Jun.2016, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AUTOBUS SLETEO U KANAL, POGINULA DECA: Najmanje 14 žrtava jezive saobraćajne nesreće u Turskoj

Najmanje 14 ljudi, od čega šestoro dece, poginulo je u saobraćajnoj nesreći na jugu Turske kad je autobus koji je prevozio školsku decu na ekskurziji pao sa puta u kanal, javili su danas turski mediji.

- Među poginulima su tri devojčice, tri dečaka i osam odraslih osoba, a u nesreći su takođe povređene 24 osobe - javila je turska agencija Dogan, a preneo Frans Pres.

Autobus je vraćao decu sa ekskurzije iz poznatog arheološkog nalazišta Karatepe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << u blizini grada Osmanije, kad je sleteo sa puta i pao u kanal, navode policijski izvori.

Do nesreće je došlo kad je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, a policijska istraga je u toku kako bi se utvrdili uzroci.

Na fotografijama koje su objavili turski mediji se vidi kako kran diže autobus iz vode, dok sa strane stoje prolaznici i užasnuto posmatraju scenu.

(Telegraf.rs / Tanjug)


Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAVIČNA TRAGEDIJA U TURSKOJ: Autobus sa decom pao u kanal (FOTO)

Izvor: NaDlanu.com, 06.Jun.2016

U tragičnom prevrtanju autobusa u kanal, 14 poginulih, među kojima su tri devojčice i tri dečaka!..Najmanje 14 ljudi, od čega šestoro dece, poginulo je u saobraćajnoj nesreći na jugu Turske kad je autobus koji je prevozio školsku decu na ekskurziji pao sa puta u kanal, javili su danas turski...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.