Izvor: Blic, 13.Mar.2018, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rus u egzilu, prijatelj Berezovskog, pronađen mrtav u Londonu

Ruski državljanin u egzilu Nikolaj Gluškov, inače bliski prijatelj pokojnog oligarha Borisa Berezovskog, pronađen je mrtav u svojoj kući u Londonu, navodi danas britanski "Gardijan", pozivajući se na izjave njegovih prijatelja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

London: Pronađen mrtav Rus " prijatelj Berezovskog

Izvor: B92, 13.Mar.2018

Ruski državljanin u egzilu Nikolaj Gluškov, bliski prijatelj pokojnog oligarha Borisa Berezovskog, pronađen je mrtav u svojoj kući u Londonu...To navodi britanski "Gardijan", pozivajući se na izjave njegovih prijatelja...Gluškov (68) je zatražio politički azil u Britaniji nakon što je u Rusiji...

Nastavak na B92...

JOŠ JEDAN RUS PRONAĐEN MRTAV U LONDONU: Nikolaj Gluškov bio je blizak prijatelj sa pokojnim oligarhom Borisom Berezovskim!

Izvor: Kurir, 13.Mar.2018

Ruski državljanin u egzilu Nikolaj Gluškov, inače bliski prijatelj pokojnog oligarha Borisa Berezovskog, pronađen je mrtav u svojoj kući u Londonu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.