Izvor: Blic, 05.Jul.2020, 21:01

Region rekao "da" istopolnim zajednicama, kod nas su na čekanju više OD DECENIJE. Je li problem u Ustavu, političkoj volji ili U NAMA?

Za jedne "istorijski korak" i borba za ljudskih prava, za druge granica preko koje se ne sme preći i skrnavljenje porodice, za treće protivljenje "Božijoj volji"... Tek sam pomen mogućnosti da bi u Srbiji istopolni brakovi mogli da budu ozakonjeni, po pravilu pokreće lavinu u javnosti, i neprestalne rasprave koje na površinu izbace svu podeljenost, dvoličnost, diskriminaciju za koju tvrdimo da ne postoji, a koja je opet toliko prisutva.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Region rekao "da" istopolnim zajednicama, kod nas su na čekanju više OD DECENIJE. Je li problem u Ustavu, političkoj volji ili U NAMA?

Izvor: Press, 06.Jul.2020, 11:24

Za jedne "istorijski korak" i borba za ljudskih prava, za druge granica preko koje se ne sme preći i skrnavljenje porodice, za treće protivljenje "Božijoj volji".. Tek sam pomen mogućnosti da bi u Srbiji istopolni brakovi mogli da budu ozakonjeni, po pravilu pokreće lavinu u javnosti, i neprestalne...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.