Izvor: Blic, 14.Maj.2022, 12:04

"JE L' ONA TO IMALA NERVNI SLOM DOK JE PISALA PESMU?" Britanci stavili Konstraktu na 2. MESTO, pa analizirali "In corpore sano"

Ana Đurić Konstrakta svojim performansom na sceni u dvorani "Pala Olimpiko" u Torinu, gde se održava Evrovizija, izazvala je brojne ovacije publike tokom druge polufinalne večeri kada se i plasirala u finale koje će se održati večeras. Od te večeri ne prestaje da se polemiše o našoj predstavnici, njenom nesvakidašnjem nastupu i pesmi "In corpore sano".
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Konstrakta na drugom mestu britanske liste: Nervni slom ili nešto drugo?; "Favorit publike"

Izvor: B92, 14.Maj.2022

Za Anu Đurić Konstraktu i njenu pesmu "In corpore sano" podrška stiže sa svih strana...Britanski Bi-Bi-Si objavio je listu sedam pesama na koje bi trebalo obratiti pažnju tokom finala Evrovizije i Konstrakta je na drugom mestu...Analiza britanskog medija uglavnom se bavi tekstom pesme "In corpore...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.