Susret Nikolića i Jahjage početak novog pristupa

Izvor: Danas, 03.Feb.2013, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Susret Nikolića i Jahjage početak novog pristupa

Susret predsednika Tomislava Nikolića sa Atifetom Jahjaga ne znači priznavanje Kosova kao nezavisne države, već je to jedan od načina da dođe do smirivanja situacije na terenu. Pozivom na sastanak predsednik Nikolić je pokazao spremnost i hrabrost da o svim otvorenim pitanjima razgovara s predstavnicima Albanaca sa KiM.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Susret Nikolića i Jahjage ne znači priznanje Kosova"

Izvor: Vesti-online.com, 04.Feb.2013, 05:12

Susret predsednika Tomislava Nikolića sa Atifetom Jahjaga ne znači priznavanje Kosova kao nezavisne države, već je to jedan od načina da dođe do smirivanja situacije na terenu, kaže u intervjuu za beogradski Danas Krstimir Pantić, zamenik direktora Vladine kancelarije za KIM, predsednik opštine...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.