Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2012, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opozvani srpski ambasadori u Rusiji i Francuskoj

BEOGRAD -

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić opozvao je sa dužnosti ambasadore Srbije u Rusiji i Francuskoj, Jelicu Kurjak i Dušana Batakovića, objavljeno je u najnovijem broju Službenog glasnika.

Odluka o opozivu ambasadora doneta je 16. oktobra, a na snagu stupa danas.

Jelica Kurjak bila je ambasador Srbije u Moskvi od 2008. godine, a četiri godine pre toga bila je politički >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << savetnik u ambasadi.

Bataković je za ambasadora u Parizu imenovan 2009. godine Imena novih ambasadora Srbije u Rusiji i Francuskoj nisu saopštena.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Srbija opozvala ambasadore u Rusiji i Francuskoj

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Okt.2012

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić opozvao je sa dužnosti ambasadore Srbije u Rusiji i Francuskoj, Jelicu Kurjak i Dušana Batakovića, objavljeno je u najnovijem broju Službenog glasnika.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.