Nikolić: Brisel će nas suočiti sa priznavanjem Kosova

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Dec.2014, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Brisel će nas suočiti sa priznavanjem Kosova

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ocenio je da će Brisel suočiti Beograd sa priznavanjem Kosova u zamenu za nastavak evropskih integracija i da je to pitanje oko kojeg bi trebalo što pre postići nacionalni konsenzus.

"Apsolutno znam da ćemo se naći pred izborom - ili Kosovo ili Evropa. Brisel će nas suočiti sa priznavanjem Kosova i na to moramo da budemo spremni. O tome što pre treba da >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << postignemo nacionalni konsenzus i vreme je da o tome razgovaram sa premijerom (Aleksandrom) Vučićem", rekao je Nikolić u intervjuu za Večernje novosti.

Nikolić je dodao da će, povodom odluke Rusije da odustane od izgradnje gasovoda Južni tok, inicirati direktan kontakt sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

"Brisel će nas suočiti sa priznavanjem Kosova"

Izvor: Vesti-online.com, 06.Dec.2014, 01:13

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ocenio je da će Brisel suočiti Beograd sa priznavanjem Kosova u zamenu za nastavak evropskih integracija i da je to pitanje oko kojeg treba što pre postići nacionalni konsenzus. ..Naći ćemo se pred izborom ili Kosovo ili Evropa: Tomislav Nikolić.. .."Apsolutno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.