POSLE 25 GODINA IVANA PETERS OTKRILA TAJNU GRUPE TAP 011: Goca je bila LJUBOMORNA na mene!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE 25 GODINA IVANA PETERS OTKRILA TAJNU GRUPE TAP 011: Goca je bila LJUBOMORNA na mene!

Netrpeljivost ih rastala!

Ivana Peters otkrila je da se grupa "Tap 011" raspala zato što se Goca Tržan i ona nisu podnosile.

Naime, crnokosa pevačica, učesnica takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato", tvrdi da je koleginica bila ljubomorna na njeno pevanje. I dok su se Milan Bojanić, Petar Stupar i Đorđe Pajović odlično slagali u bendu, među pevačicama je vladala netrpeljivost, koja je i dovela do toga da 1999. godine svako krene na svoju stranu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Goca je bila ljubomorna na moje pevanje, ali nije htela da vežba. Mnogo puta sam je terala da dode kod mene da joj pokažem kako to bolje da radi, ali nikada nije došla. Mislila je da je najbolja, a takvi smo svi bili u mladosti - rekla je Ivana.

Ona objašnjava da njih dve nikako nisu uspevale da nađu zajednički jezik.

- Goca i ja se nismo dobro razumele dok smo bile u "Tap 011" jer smo bile potpuno različite. Medutim, nikada se nismo otvoreno svađale, niti podigle glas jedna na drugu. Više je to bio neki hladni rat koji je doveo do toga da svako krene na svoju stranu, a kasnije se situacija sasvim promenila:

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on Nov 6, 2019 at 1:02am PST

- Otkada smo obe postale majke i dobile decu, sazrele smo i postale bliske. Senzibiliteti su nam sada mnogo bliži i to mi se svida. Popularna grupa obeležila je devedesete godine svojim hitovima, a Ivana se prisetila i lepih trenutaka koje su provodili na putovanjima i nastupima.

A post shared by Ivana (@ivanapeters) on Nov 2, 2019 at 5:18am PDT

-I ako je taj period bio težak za našu zemlju, nama je bilo dobro jer smo baš puno radili. Nismo znali šta se dešava oko nas. Živeli smo za te svirke, nastupe i poklone koje ćemo sa putovanja donet našim najbližima. Po dva meseca smo bili na moru, radili i odmarali se. Ziveli smo kao porodica - kaže Petersova. Uprkos nesuglasicama iz prošlosti, tapovci su se nedavno ponovo okupili zbog poslovne saradnje.

ŠOK SNIMAK: Miki BAHATO rasterao novinare, neće više da bude javna ličnost! Pokrenuo NOVI POSAO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.