Izvor: Scandal.rs, 07.Nov.2019, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IVANA PETERS POSLE 25 GODINA PRIZNALA: Goca Tržan je bila LJUBOMORNA na mene jer bolje PEVAM OD NJE!

Ivana Peters otkrila je da se grupa “Tap 011” raspala zato što se Goca Tržan i ona nisu podnosile. Naime, crnokosa pevačica, učesnica takmičenja “Tvoje lice zvuči poznato”, tvrdi da je koleginica bila ljubomorna na njeno pevanje. I dok su se Milan Bojanić, Petar Stupar i Đorđe Pajović odlično slagali u bendu, među pevačicama je The post IVANA PETERS POSLE 25 GODINA PRIZNALA: Goca Tržan je bila LJUBOMORNA na mene jer bolje PEVAM OD NJE! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

KONOBAR POVREDIO LEPU BRENU! Pevačica posle ovoga što joj je uradio završila samo na supi i izgubila 17 kilograma!

Izvor: Scandal.rs, 07.Nov.2019

Lepa Brena se na estradnoj sceni nalazi već 35 godina, a osim po pesmama, poznata je i po dobrom izgledu, ipak otkrila je kako se na početku karijere borila sa viškom kilograma. Pevačica je otkrila kako je izgubila čak 17 kilograma, a priznala je da je jedan od razloga koji ju je motivisao da skine The...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.