Nevena Božović predstavila spot za pesmu Znam da noćas gubim te

Izvor: NaDlanu.com, 11.Feb.2014, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevena Božović predstavila spot za pesmu "Znam da noćas gubim te"

Mlada pevačica Nevena Bozović, sinoć je , u Beogradskom restoranu Le Teniza , predstavila spot za pesmu "Znam da noćas gubim te " koji je režirao talentovani Nemanja Novaković, a muziku, tekst i aranžman je radio Dušan Popović. Na promociji je uživao i veliki broj poznatih :Marija Kilibarda, Boki Perić, Ana Milenković , Mirko Luković,Aleksa Jelić, Ana Štajdohar, Tamara Dragičević, Sara Jovanović, Zoran Stanić, Saška Janković, Aleksandra Dabić, Ivan Petrović, Dragana Mićalović, kao i Srđan i Đorđe Đoković.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznata lica na promociji najnovijeg spota Nevene Božović

Izvor: Prva.rs, 11.Feb.2014

Gužva u restoranu “Le Teniza” pokazala je veliku podršku koju Nevena Božović ima među kolegama i prijateljima.. “Spot je sniman na jako zanimljivim lokacijama na Kopaoniku, na stazi, u hotelu. Krajnje je zanimljiv spot i meni se baš sviđa zbog lokacije i zato što je jako neobičan. Ispao...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.