Zapadno krilo Bele kuće ponovo otvoreno nakon evakuacije

Izvor: Blic, 11.Maj.2013, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapadno krilo Bele kuće ponovo otvoreno nakon evakuacije

Prostorije u zapadnom krilu Bele kuće ponovo su otvorene nakon što su nešto ranije danas bile na kratko evakuisane zbog dima koji je primećen, javio je CNN.

Tajna služba ispitala je uzrok dima i pošto je utvrdjeno da nema indicija o opasnosti po predsednika Baraka Obamu, osoblju je dozvoljeno da se vrati u prostorije Bele kuće, prenosi Rojters.

Kancelarija predsednika SAD locirana je u zapadnom krilu Bele kuće. Kako je javio kanal Foks na lice mesta su stigla i vatrogasna vozila.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Požar u Beloj kući, evakuisano zapadno krilo!

Izvor: Press, 11.Maj.2013

Prostorije u zapadnom krilu Bele kuće, U Vašingtonu, ponovo su otvorene nakon što su, nešto ranije danas, bile na kratko evakuisane zbog dima koji je primećen, javio je Si-En-En.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.