ZVAĆE SE DAJANA I ELIZABETA: Vilijam i Kejt čekaju bliznakinje?

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2014, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVAĆE SE DAJANA I ELIZABETA: Vilijam i Kejt čekaju bliznakinje?

Navodno, Kejt nosi bliznakinje, a britanski mediji navode da se pretpostavlja da se mladi kraljevski par odlučio na ovaj potez kako bi udovoljio kraljici, koja nije oduševljena idejom da njena praunuka nosi ime pokojne princeze

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton (32) i princ Vilijam očekuju bliznakinje koje će nositi imena po pokojnoj princezi Dajani i kraljici Elizabeti, preneli su britanski mediji.

Od kad je kraljevski mladi par objavio da očekuje drugo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << dete, mediji ne prestaju da nagađaju kojeg će biti pola, ali i kako će se zvati.

Foto: AP/Tanjug

Mediji u Velikoj Britaniji bruje o tome da su im dobro obavešteni izvori potvrdili da se sumnja da Kejt očekuje bliznakinje jer ima specifične jutarnje mučnine.

Ako se dogodi da par dobije dvojke, jedna ćerka će dobiti ime po princezi Dajani, dok će druga nositi ime kraljice Elizabete.

Pretpostavlja se da se mladi kraljevski par odlučio na ovaj potez kako bi udovoljio kraljici koja nije oduševljena idejom da njena praunuka nosi ime pokojne princeze.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.