ZA NEVERICU: Evo koga je jedna hrvatska fabrika zaposlila da im pomogne u finansijskoj krizi!

Izvor: Press, 03.Avg.2014, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA NEVERICU: Evo koga je jedna hrvatska fabrika zaposlila da im pomogne u finansijskoj krizi!

Jedna hrvatska fabrika koja se bavi proizvodnjom olovaka, školskog i kancelarijskog pribora zapala je u finansijsku krizu. Čelnici fabrike došli su do čudne ideje kako bi mogli da povrate finansijsku stabilnost fabrike...
Naime, u finansijskom izveštaju koji je 30. jula predat Zagrebačkoj berzi TOZ Penkala navodi da će u narednom periodu nabaviti žirafu, koja će im pomoći da prebrode krizu u kojoj su se našli.

Pročitajte još:
Započelo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << takmičenje u izležavanju u Crnoj Gori!
NESTAŠNI TURISTI: Potpuni goli bežali od policije po centru Dubrovnika!
Diplomatski spor zbog upada policije u hotel "Mogren"
   
Nadležni su napravili plan u kome stoji da će naplaćivati karte posetiocima koji su zainteresovani da upoznaju njihovu žirafu. Nadaju se da će na taj način dobiti veliku sumu novca.
-U drugom kvartalu 2014. godine nije bilo transakcija van redovnog poslovanja. Zbog aktuelne krize na tržištu nekretnina Društvo aktivno radi na iznalaženju mogućnosti kako bi se delovi nekretnina koji nisu u neposrednoj funkciji poslovanja stavili u funkciju privređivanja. S te strane u narednom periodu Društvo namerava da pokrene projekatnabavke egzotične životinje (žirafa) za koju postoje odgovarajući smeštajni kapaciteti, te bi se nakon dobijanja potrebnih dozvola mogle naplaćivati ulaznice za gledanje kako zainteresovanim domaćim posetiocima tako i stranim turistima. – stoji u godišnjem izveštaju TOZ Penkala.
Navikli smo da iz raznih krajeva sveta čitamo o neverovatnim poduhvatima i događajima, ali ova vest se s pravom može svrstati u rubriku “verovali ili ne”.
Zoološki vrt u sred fabrike do sada je nešto što definitivnoostavlja bez teksta!

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.