Izvor: RuskaRec.ru, 28.Jun.2017, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WT: Producent CNN priznao da su vesti o vezama Trampa s Rusijom besmislice

Američki novinar Džejms O'Kif objavio je istraživanje o principima rada televizije CNN, piše Washington Times.
U najavi reportaže na društvenim mrežama O'Kif piše: „Ekskluzivan snimak. Producent Si-En-Ena priznaje da su priče ovog kanala o Rusiji totalna besmislica”.
Glavni junak reportaže koja je objavljena na internetu je producent Džon Bonifild koji je snimljen skrivenom kamerom. Na snimku se >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << vidi  čovek koji liči na Bonifilda i koji priznaje da materijali Si-En-Ena o mešanju Rusije u izbore u SAD nemaju nikakvu osnovu u dokazima, već da su „antiruska politika” kanala i kritika Donalda Trampa isključivo vezani za povećanje rejtinga. A rejting je sada, po njegovom rečima, „neverovatan”, prenosi RT.
Osoba koja izgleda kao producent Si-En-Ena je izjavila da „čak i da je Rusija pokušala da utiče na naše izbore, mi pokušavamo da utičemo na njihove izbore”. On je to rekao misleći na CIA.

U okviru novog projekta American Pravda politički aktivista Džejms O'Kif, koji je na čelu organizacije Project Veritas, i njegov tim objavili su ciklus emisija sa istraživanjem protiv vodećih američkih medija.
Snimak sa producentom Si-En-Ena objavljen je u svetlu nedavnog skandala sa uklanjanjem materijala o navodnim vezama Trampa sa ruskim fondom, posle čega je Si-En-En otpustio tri saradnika. Tramp je pozvao Si-En-En da ukloni i druge „lažne materijale”.

Nastavak na RuskaRec.ru...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.