Vučić na video samitu lidera zapadnog Balkana: Moramo sami da ojačamo naše ekonomije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2020, 04:08

Vučić na video samitu lidera zapadnog Balkana: Moramo sami da ojačamo naše ekonomije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovao je danas, pored ostalih lidera zapadnog Balkana, na video samitu koji je organizovao vašingtonski Atlantski savet. Cilj samita bio je da se lideri regiona dogovore o odvažnim, praktičnim akcijama za unapređenje regionalne ekonomske saradnje, kako bi ti koraci pomogli regionu da se izbori sa razornim uticajem koronavirusa, uz veće mogućnosti za ekonomski razvoj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić danas na video samitu lidera Zapadnog Balkana

Izvor: B92, 29.Jul.2020

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovaće danas, pored ostalih lidera Zapadnog Balkana, na video samitu...Samit vašingtonski Atlantski savet, a njegov cilj je da se lideri regiona dogovore o odvažnim, praktičnim akcijama za unapređenje regionalne ekonomske saradnje, kako bi ti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.