(VIDEO) Češki predsednik mrtav pijan na državnoj ceremoniji?!

Izvor: Press, 15.Maj.2013, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Češki predsednik mrtav pijan na državnoj ceremoniji?!

Tokom ceremonije predstavljanja dragulja češke krune u Vladisavskoj dvorani Starog kraljevskog dvorca, Zeman je jedva održavao ravnotežu, a u jednom trenutku se naslonio na zid kako ne bi pao
Niko od prisutnih nije pomogao predsedniku niti je želeo da komentariše njegovo ponašanje. Jedino je predsednica donjeg doma češkog parlamenta Miroslava Nemcova kratko rekla: "Videla sam isto što i vi. Sami prosudite o čemu je reč".
I ranije ove godine Zeman je snimljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kako se jedva izvlači iz službenog automobila uz pomoć obezbeđenja i da u zgradi gotovo da pada na zemlju ali uspeva da se pridrži za jednu fotelju.
Zeman se, kako prenosi Daily Telegraph, još od devedesetih godina javno hvali kako voli da popije. Jednom je češkom tabloidu izjavio da svaki dan popije šest čaša vina i tri žestine.

 
 
 
Izvor: Dnevnik.hr

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Da li je češki predsednik malo popio?

Izvor: Vesti-online.com, 15.Maj.2013

Predsednik Češke Republike Miloš Zeman (68) odavno je poznat javnosti kao neko ko voli da popije, a nedavno se na internetu pojavio snimak predsednika koji jedva stoji na nogama. Iz Kancelarije predsednika tvrde da je predsednika uhvatio grip i da je zbog toga i uzeo dva dana odmora...Tokom ceremonije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.